Friday, 16 October 2015

yang mana satu?

baru baru ni ada mood pula buat doodle la, cartoonkan muka la, edit header la.
tak tahu mana datang mod tu, padahal setiap hari busy dengan anak je.
magic kan???

emmm tak dapat nak elak, semua tu semacam hobi aku dah.
sebenarnya nak tanya kengkawan semua yang lihat dan terbaca entry aku ni.
mana satu ye sesuai untuk headar blog aku?
yang ada gambar aku dengan anak atau yang kosong, suci dalam debu tu?
kompius pulak aku nak pilih. dua-dua rasa ok.

ce cuba bagi pendapat... heheheheeeee

:)


ini?


*
*
*
*
*
*
*


atau


*
*
*
*
*
*
*

ini?





terima kasih....

:)

3 comments:

  1. better yg ade gmbar ngn baby ni, hehe

    ReplyDelete
  2. PC suka yang ada gambar tu..

    ReplyDelete
  3. okey, terima kasih...
    saya akan guna yang ada gambar dengan anak tu..

    :)

    ReplyDelete