Wednesday, 23 December 2015

Bagus juga ada apps "Blogger"

Assalamualaikum..
Hai!

Apa yang bagus sangat tu? Nak cerita sikit je ni, pasal apps yang ada di play store iaitu apps untuk para blogger yang rajin update entry nya tak kira di mana jua.

Senang je sekarang ni kalau nak update blog. Ada hanphone, ada android, search di play store anda "blogger" dan install dengan yakin.

Simple !


mungkin semua orang sudah tahu,
tapi aku nak share jugak.

:')

No comments:

Post a Comment